Resumé maart

 • Lopen… : 126 km
 • Fietsen.. : 300 km
 • Deze maand is de teller weer opgelopen. Totaal gefietst 300 km, gelopen 126 km. Er zijn vrijwel geen dagen geweest dat ik de Crosstrainer en Spinning bike gebruikt heb. Het weer heeft zich goed gehouden. Zoals ik al met mezelf had afgesproken, “Als het weer het toestaat, hup naar buiten.” Dat is nu dus terug tezien aan de totalen van deze maand. Het zal de komende maanden alleen nog maar meer gaan worden…. De donkere dagen van de winter zijn gelukkig weer voorbij. Hoewel me dat niet heeft tegengehouden om niks te doen.

  Externe link :

 • http://bewegen.bertselles.nl
 • Stom? Of gewoon goed bezig?

  4daagse.nl Ik heb me net aangemeld voor de 4 daagse van Nijmegen. 4x 50km lopen van 19 t/m 22 juli. Stom? Of gewoon goed bezig? Op 23 juli kan ik daarop het antwoord geven.

  Ik heb lang getwijfeld, voornamelijk die vijftig kilometer trekt me niet. Maar wachten totdat ik 50 ben wil ik ook niet. Je mag dan als man ook voor de 40km afstnad kiezen. Ik ben niet de eerste die dit gaat lopen, het zal allemaal (achteraf!) wel meevallen.

  Meedoen met de vierdaagse zie ik als een afsluiting van een periode in mijn leven die aan veel verandering onderhevig was. Ook heb ik na het stoppen met mijn dieet een nieuw doel nodig. Als ik mezelf een beetje ken dan heb ik dat wel nodig zo’n uitdaging. Wat is nu een grotere uitdaging dan meelopen met de 4daagse van Nijmegen? Ik zou het niet weten.

  Er kan nog een kink in de kabel komen door uitgeloot te worden. Met inschrijven waren er al meer deelnemers dan de 45.000 toegestane lopers. We zullen zien.
   
   
   
  Externe link :

 • 4daagse.nl
 • Van station naar station

  Afgelopen een koude nacht zelfs nog met nachtvorst. Nu, overdag, een strak blauwe hemel en volop zon. Toch blijft het maar 8 graden, maar het voelt als zomer.

  Na het middag eten ga ik met de auto naar het station. Vanaf hier neem ik de trein naar Zwolle om daarna lopend weer terug te gaan. Heerlijk genieten van het mooie weer. Via Westenholte en ‘s Heerenbroek naar de IJssel. Bij ’s Heerenbroek ga ik de dijk op. Net voorbij het dorp heb ik een mooi wandel gevoel: zonnig weer, alleen natuur geluiden, schitterend landschap en een plezierig stemming.

  Via de dijk langs de IJssel naar Wilsum en dan over bekend terrein naar het station in Kampen. De cirkel is weer rond. Moeie voeten, maar geen blaren.

  Externe link :

 • Route kaart

 • Van station naar station lopenVan station naar station lopenVan station naar station lopen

  Tank S Rally

  Tank S Rally bij Kampen De jaarlijkse Rally die Kampen aandoet is er weer, de Tank S Rally. De vraag is voor hoelang, want de gemeente, de geitenwollensokken types en Kerkse Heiligeboontjes willen het verbieden. Milieuvervuiling. “Ga toch fietsen mensen”, denk ik dan, “dat spaart het milieu helemaal en kan dit blijven bestaan.”

  Om half drie sta ik bij de Bovenbroeksweg (KP13) en heb een mooi overzicht over de Slaper en de Zwartendijk. Jammer genoeg mag je niet te dicht erop zitten, maar mijn telelens maakt alles weer goed. Bij de tweede proef (KP15) sta ik bij de Cellesbroeksweg en voor de tweede Shortrally sta ik bij de start, hoek Zwartendijk en Flevoweg.

  De camera knipt als een overpannen conducteur. 90% kan je weggooien, maar de overgebleven 10% is erg mooi geworden. Hopelijk volgend jaar weer.

  Externe link :

 • Mijn Tank S foto’s
 • Officiële Tank S Rally website
 • TSS2

  Vandaag een brief van mijn Chef gekregen met de promotie naar Technisch Support Specialist II. Mijn proefperiode is voorbij. ’t Is allemaal nog de nasleep van de hectische periode van vorig jaar juni. Met collega’s samen solliciteren op interne functies. HP Unix TSS2 was voor mij. Nu na een half jaar vinden ze dat ik het aankan. Zelf nooit aan getwijfeld.

  Previous Entries