Resumé januari

Deze maand iedere dag aktief geweest. Lopen, fietsen of binnen bezig op de Crosstrainer en Spinning bike. Met de Sportstracker apps op de telefoon kan ik goed bijhouden hoeveel ik gedaan het. Voor januari staat de teller op 210 km fietsen en 80 km lopen. Daarnaast ook nog de nodige uren op de apparaten thuis gezeten. ’t is een lekker begin van het jaar. Maar iedere maand zal niet zoals deze gaan.

Externe link :

 • http://bewegen.bertselles.nl
 • Machteloos

  Als het op mijn woord tegen de overheid is dan weet je wel waar het op uitdraaid. Jammer Selles, je trekt aan het kortste eind. Ergens zal Wet Mulder wel werken. Het werkt alleen niet voor mij.

  Een of andere Rotterdamse Bromsnor heeft mijn auto gezien op 5 oktober op de Coolsingel. Ik zou voetgangers op een VOP gehinderd hebben. In werkelijkheid ben ik samen met mijn vader door Drenthe aan het toeren om de ANWB Beek en Brink route te rijden. Uiteraard ga ik in beroep tegen de bekeuring. Vandaag komt het antwoordt…. Ongegrond….. Op het procesverbaal staat inderdaad mijn kenteken, Ford, kleur blauw. Tja ik heb geen enkel bewijs dat ik in Drenthe geweest ben. Ik heb geen bonnetjes van de Lunch (in Dwingeloo) De koffie in Rogat betaald met cash zonder bonnetje. Het is hun woord tegen die van mijn…. Uitgeluld. Of ik toch maar even 166 euro wil overmaken. IK BEN DAAR TOEN NIET GEWEEST!!!!!!!!!!! Alleen geen bewijs….. MACHTELOOS. ’t is oneerlijk.

  Richting Ketelhaven

  Ketelhaven route Het lekkere weer van vandaag maakt dat ik toch de fiets pak en eens lekker tegen de wind in ga trappen. Ik had eerst willen gaan wandelen, maar de windrichting en mijn bestemming doen anders beslissen.
  Ketelhaven wordt het deze keer. Langs de dijk heen en via het bos terug. Even twijfel ik nog of ik door zal fietsen naar de Ketelbrug, maar dat laat ik maar voor een andere keer. Niet genoeg proviand en drinken mee. Ook wordt het te vroeg donker. Die brug ligt er voorlopig nog wel.

  De weg terug van Ketelhaven gaat via het Roggebotzand. Wel volg ik de openbare weg en maar geen schelpenpad. Te veel regen is er de afgelopen dagen gevallen, het zal wel een modder boel zijn. Via de N307 (weg Kampen – Dronten) rij ik terug. Halverwege besluit ik om nog verder het bos in te duiken, maar nu rechts van de weg. Ik ben hier meer dan tien jaar geleden voor het laatst geweest. Een doorgaande weg is het niet meer. De Hanzelijn blokkeert de weg. Nu wel via het fietspad, deze is gelukkig van beton, rij ik terug naar de N307. Op de Flevoweg neem ik de Bovendijkseweg en de Cellesbroeksweg om de fietstocht afwisselend te houden. Met net 35 km op de teller ben ik weer thuis. Heerlijk gefietst, al zeg ik het zelf.

  Externe link :

 • Bewegen : 16 jan 2011
 • Er is er een jarig

  Hieperde piep hoera, hoera!!!!!!!!!!

  Tender is twee geworden. Een erg goeie reden voor een feestje.

  Krachttraining tijdens het lopen

  Donkere wolken boven Kampen Vandaag gaan fietsen is geen optie. De wind waait veel te hard. Daarom ga ik maar lopen. De afgelopen week heb ik iedere dag gesport, maar dan wel thuis op de Crosstrainer en de Spinning Bike. Nu gaan lopen is weer even iets anders. Ik ga de brug over. Het weer is prima, hoewel het erg hard waait. Krachttraining tijdens het lopen, flink door stappen en later opboxen tegen de wind. Een ronde van nog net geen twee uur. Uitgewaaid kom ik thuis.

  Externe link :

 • Bewegen : 8 jan 2011
 • Previous Entries