Op de Helft

Altijd al geweten dat ik niet helemaal goed bezig was. En het afgelopen jaar, wat ik ook probeerde, het ging niet vooruit – of liever gezegd het werd niet minder. Wat? Nou mijn gewicht.

Maar eind februari, om precies te zijn op de 27e ben ik dan toch (eindelijk) begonnen. Groenten Een dag eerder ben ik in Zwolle geweest om bij Body Invest te gaan praten. Ze helpen je met afvallen met Prodimed. Een prote├»nedieet waarmee je gegarandeerd afvalt. In de volksmond wordt het, “het Erika Terpstra dieet” genoemd.

Ik moet zeggen, het gaat geweldig. Sinds ik begonnen ben, ben ik nu 25kg kwijt. Ik ben nu op de helft. Maar ’t is nog niet een moment op te stoppen. Totaal werk ik richting de min vijftig toe, maar meer mag natuurlijk ook. ‘k Ben lekker bezig, het is heel goed te doen dit dieet, maar een makkie is het zeker niet. Vooral geen TV reclame kijken.

Op mijn manier hou ik een overzicht bij. Volg de externe link en kijk waar de teller nu op staat. Min vijfentwintig is nog maar het begin!!!!

Externe link :

  • Overzicht
  • Back Online

    www.deonlinevoetbalpool.nl is weer Back Online. In een nieuw jasje, helaas zonder het voetbal manager spel. Daarvoor was ik te laat begonnen met ombouwen (lees: te laat inspiratie gekregen om avond aan avond weer achter de PC te gaan zitten). Ach de Voetbalpool was/is toch het meest populair.

    Mocht je (taal)fouten ontdekken dan hoor ik dat graag. Speel ook mee!!!