Uitverkocht huis

Hij is niet dood, hij leeft. Misschien dan alleen in de harten van zijn fans. Maar ik ken niemand die na zijn dood nog voor een uitverkocht huis zorgt. Elvis in Concert laat zien dat dit kan.

De kaartjes heb ik voor mijn verjaardag van Ingrid (ook een Elvis fan) gekregen. De bedoeling was om samen naar Rotterdam te gaan. Helaas was zij verhinderd en daarom ben ik met mijn zus er naartoe geweest. Elvis in concert

Een twee uur durende spetterende show van Elvis met een nieuwe band. De band en achtergrond zangers/zangeressen hebben vroeger nog met Elvis samen gespeeld. Op een groot scherm worden beelden van Televisie shows en Films gebruikt. Elvis zingt en de band speelt. De beelden op het scherm zijn haarscherp. Een paar keer kijk ik naar het podium met de verwachting Elvis te zien. Uiteraard staat hij er niet, maar het lijk heel echt. Verwarrend soms. Als het eerste nummer wordt gespeeld krijg ik letterlijk kippevel. Heel Ahoy zit vol en deindt later mee op de geweldige nummers. Veel te vroeg komt er een einde aan en wordt er omgeroepen “Elvis has left the building”. ’t is net echt.

Annie breng ik weer terug naar huis en om 01:00 plof ik thuis op de bank. Wat een mooie avond was dit.

Externe links :

  • De foto’s
  • Kort filmpje (nummer – Burning Love)
  • Feessie

    Maandag is niet echt een dag om de Fondue voor de dag te halen. FondueDaarom heb ik dat gistermiddag dat maar gedaan. Gezellig eten met Pa, Annie, Sander en Wouter. Weer een andere manier om mijn verjaardag te vieren. Het was de eerste keer dat ik de fondue erbij gehaald heb, en het is zeker geen verkeerde keus geweest. We hebben de tafel niet helemaal dood gegeten, daar was het aanbod iets te groot voor.
    Ik zal het zeker nog wel vaker voor de dag halen, het is weer eens iets anders.