Verjaardag Sander

Verjaardagen kun je op meerdere manieren vieren: niet, alleen in een ver land, met familie en vrienden bij jezelf thuis. Of zoals Sander het dit weekend doet, met heel veel familie en kennissen in Landal huisjes in Oldebroek het vieren. Dit alles inclusief overnachtingen.
Resultaat, een geweldig feest waar iedereen met plezier op terug kijkt.

Pa en ik zijn zaterdagmiddag rond 15:30 in Oldebroek. De grote club is aan het GPS-tracken. Hiep, hiep, hoeraaaa Eerst maar eens de koffers in ons toebedeelde huisje (nr. 28) droppen. Alvast het bed opmaken zodat we dat later op de avond niet hoeven te doen. Door de griep golf zijn er helaas minder mensen aanwezig dan gepland. De mazzel voor Pa en mij is nu wel dat we nu ieder een eigen kamer hebben.

’s Avonds worden er over twee huisjes het gourmetten verdeeld. Het smaakt prima en de bodem is nog lang niet inzicht als we allemaal voldaan moeten stoppen. Slagerij Van Asselt in Oldebroek heeft prima werk geleverd.

Onder het genot van Wijn, cola en koffie wordt er nog heel wat afgepraat. Moe maar voldaan keren Pa en ik naar het huisje terug.
Na het ontbijt, zo aan het einde van de ochtend, vertrekken we weer naar huis. Het feest gaat dan nog gewoon door.

Tender 1 jaar

Tender 1 jaarHet lijkt nog maar kort geleden dat Tender geboren is, maar vandaag vieren we toch al haar eerste verjaardag. Gisteren was de grote dag, maar vandaag komt het beter uit om het te vieren. Als kind moet je wel heel erg blij zijn vandaag de dag. Op je verjaardag zooo veeel kodootjes krijgen is helemaal niet verkeerd. Waar haal je de tijd vandaan om met alles te spelen.

Goed begonnen

Zonnige winterdag in Kampen Het jaar is goed begonnen, tenminste als ik het over het weer heb. Dat ik 1 januari tot 15:00 in de kou heb gezeten omdat de kachel het vertikte, moeten ik maar snel vergeten.

Gisteren geen prettige omstandigheden om naar het zuiden te rijden. Nu overdag met een beetje zon kun je de mooiste foto’s maken. Eerst even de foto’s van gisteravond herhalen. Daarna mijn vingers bevriezen om de auto sneeuwvrij te maken. Na de warme maaltijd bij Pa hup in de auto om wat leuke foto’s te maken. Wie weet hoe het er morgen uitziet.

Externe link : Winter foto’s

Witte Roet

Meer sneeuw in Kampen Gooit de sneeuw vanavond toch roet in het eten. Pa en ik waren van plan om naar het zuiden afreizen, om de verjaardag van mijn Neef Peter te vieren. De toestand op de weg in Kampen doen ons besluiten om toch maar niet te gaan. De sneeuw zou van het Noorden naar het Zuiden, Zuid-Oosten trekken. Niet echt prettig als je twee keer 90 minuten (bij goeie omstandigheden) moet rijden.

We hebben helaas moeten bellen dat we niet kwamen. Zelf vind ik het wel erg jammer. Het is een leuke manier om de familie te zien. Nu eens niet in trieste omstandigheden de familie zien zoals de laatste tijd is voorgekomen.

Gelukkig kon Annie en Sander wel vanuit Utrecht naar het feest toe. De weg heen en terug is in dat stuk van Nederland is goed te doen, geen enkele sneeuw is daar gevallen.Meer sneeuw in KampenMeer sneeuw in KampenMeer sneeuw in Kampen


Meer sneeuw in KampenMeer sneeuw in KampenMeer sneeuw in Kampen