Als kool

Tender en ikkeAls trotse Peetoom, hoewel ik de Engelse naam prefereer, moet ik toch even een foto kwijt op mijn weblob. Het is altijd leuk om kleine kinderen een speledingetje te geven. Dat heb dus vandaag ook gedaan. Als Peetoom kan je weinig fout doen, zeker als ze 7 maanden oud is. Maar kleine kinderen blijven niet klein, ze groeien als kool.

Weer thuis

Vanmorgen om 11:00 kon ik Pa ophalen. Na 3 1/2 week in het ziekenhuis te hebben gelegen is het vandaag inpakken en wegwezen. Weg uit het ziekenhuis, en weg uit Zwolle.

Het gaat goed met hem, anders hadden ze hem nog wel even gehouden. De komende weken zal het allemaal nog beter moeten gaan.

10 jaar later

Vandaag is het 10 jaar geleden dat mijn Moeder overleed. Na meer dan 30 jaar gestreden te hebben tegen MS heeft ze het toch verloren. Bloemen voor MamEigenlijk waren het haar nieren die haar te kort schoten.

Een aantal keren per jaar bezoek ik haar graf. Vandaag ben ik er naar toe gegaan met twee bossen met rozen. Netjes in twee vazen heb ik ze aan de voet van het graf gezet. Hopelijk blijven ze een tijdje mooi.