Wat een week

Spannend weekie achter de rug. En komende week wordt alleen nog maar spannender. Pa is vorige week zondag opgenomen in het ziekenhuis. Ze hebben hem gelijk gedotterd. Daarna voelde hij zich weer prima. Maar afgelopen vrijdag hebben ze besloten dat hij komende donderdag toch een bypass operatie moet ondergaan, dat was beter dan wachten tot later.

Spannende tijden dus, maar we gaan er allemaal vanuit dat het goed gaat komen.

Bijna klaar

Ik heb bijna mijn huis weer terug. Alles zit er: in, op, aan, heeft water, is strak betegeld, of wat dan ook. Met deze temperaturen niet kunnen douchen, effe de vieze klamme hitte van je afspoelen. Tja, wie het mooi wil hebben moet pijn lijden.

Zoek nog even de vorige post op en kijk naar de foto’s. Ik zit er weer mooi bij.

Terug in Amsterdam

Terug in Amsterdam, maar dan bedoel ik dat nadat ik uit Noorwegen terug kom. Het vliegtuig land vrij laat op Schiphol. Daarna nog naar huis, om dan na middernacht aan te komen. Nee daar heb ik geen zin in. Kampen is een mooie stad, maar qua stadsdienst of taxibedrijven lopen ze hopeloos achter, of is er waarschijnlijk te weinig aanbod van mensen.

Ik was toch bezig om Stavanger apart te boeken. Gelijk Amsterdam er maar bij genomen. Eigenlijk wil ik overnachten op Schiphol, in het Sheraton, dat lijkt me wel heel stoer. Maar ja, dan heb ik de verkregen korting met de Fjord Pass gelijk teniet gedaan. Dan maar het SAS Raddisson Blu hotel net buiten Schiphol. Ook gewoon veel sterrren. Honderd euro minder dan op Schiphol slapen. Maar voor de royale vergoeding van de kamer kan er niet eens een ontbijtje af, nee daar willen ze gewoon 15 euro extra voor hebben. Stelletje knieperts. Nee ik ontbijt wel op Schiphol, voordat ik op de trein naar huis stap.

Stavanger

Het was helaas niet mogelijk om een hotel in Stavanger te boeken via Fjord Pass. Dan maar via Expedia.nl een bed geregeld. Expedia koopt waarschijnlijk kamers op en zet die dan in de markt. Fjord Pass laat het aan het hotel over. Toch nog voor een redelijke prijs heb ik nu een kamer. Soms zit het mee………