’t kriebelt weer

Het is weer voorjaar. Tijd om weer aan leuke dingen te denken. Wat is er nu leuker dan de tas te pakken en Europa in te trekken? Niets toch.
Deze keer wil ik treinen door Europa. Niet van die lange ritten met verplicht overnachten in een trein, ’s avonds in een aantrekkelijk hotel overnachten. HighSpeed EuropaLanden aandoen als BelgiĆ«, Engeland, Frankrijk en Zwitserland. Duitsland gebruiken om terug naar Nederland te gaan.

Vandaag via Internet mijn mei vakantie besproken. Het is nu maar de vraag of het ook doorgaat. Alles hangt af van beschikbaarheid in de snelle treinen van Europa. En natuurlijk de hotels voor de overnachting.

Als ik zo naar de route kijk, dan heb ik er helemaal zin in. Om niet als een dolle door Europa te denderen las ik twee extra overnachtingen in. Even beter Londen bekijken. In 1993 heb ik het vluchtig gedaan, nu maar een volle dag uittrekken om het te bekijken šŸ™‚ . Ook in Zwitserland wil ik een extra dag nemen. Mijn plan is dan om naar het hoogste haalbare met de trein bereikbare punt te gaan. De jungfraujoch.. Moet ook een mooie ervaring worden.

T.z.t. zullen de belevenissen hier verschijnen.