Walk a mile in my shoes

Vandaag naar nieuwe wandelschoenen wezen kijken. Mijn Meindl’s zijn nog prima, maar ze zijn net iets te klein. Na lang lopen heb ik geen kleine tenen meer over. Dan nog 1½ week doorlopen en het gaat wel weer. Maar dat is toch zelf kwelling.

Vandaag maar naar Bever Sport in Almere gegaan. Helaas blijk ik al de breedste Meindl’s te hebben die er verkocht worden. De Inter Sport Megastore in Doemere had ook niet veel voor de grote voet.

Onderweg naar huis kom ik toch langs Lelystad. Klein ommetje gemaakt via Bataviastad. Bij de Merk Schoenen winkel toch nog mooi een paar Timberland Outdoor’s op de kop getikt. Nu maar goed inlopen, ze moeten over twee weken mee naar Dublin.

Dublin

Voor een leuk prijsje op internet een vliegticket gekocht naar Dublin. Vanaf Eindhoven naar de Ierse hoofdstad. Nog geen idee wat ik ga doen. Tien tegen een dat ik een stadstour ga maken. Ook wil ik het EU hoofdkwartier van Google bekijken. Als whiskey drinker (niet meer dan twee glazen per jaar hoor) moet ik toch wel de Jamesons distellery bekijken. De dagen vliegen om.